Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
Έχετε επιλέξει 0 Προϊόντα

Αυτόματες πόρτες


 

Η PORTALP είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1962.  Τα κεντρικά του όμιλου PORTALP είναι εγκατεστημένα στην Fontaine (Grenoble-Γαλλία) στην καρδιά των Άλπεων και είναι ο μεγαλύτερος Γαλλικός κατασκευαστής και ηγέτης της αγοράς.  Η PORTALP επέκτεινε το δίκτυο πωλήσεων της το 1997 και το διεθνές δίκτυο της καλύπτει τώρα πολλές χώρες και στην Ευρώπη αλλά και παγκοσμίως.

Η PORTALP διανέμει μια μεγάλη γκάμα αυτόματων θυρών που εκτιμώνται από τους αρχιτέκτονες εξαιτίας τους σχεδιασμούς τους και της εύκολης ολοκλήρωσης τους.  Τα διαφορετικά μοντέλα της γκάμας προσφέρουν ιδανική λύση για όλους τους τομείας κτιρίων: υπεραγορές (Supermarkets), Βιομηχανίες, Νοσοκομεία, Αεροδρόμια, Ξενοδοχεία, Δημόσια κτίρια,...

 

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Με μόνιμες επενδύσεις στην Έρευνα και Ανάπτυξη, η PORTALP  εστιάζει στην απόδοση, την αξιοπιστία και στον σχεδιασμό των προϊόντων.

Από το 2003 διαθέτει ISO 9001- έκδοση 2000.  Η PORTALP αφιερώνεται στην πρόοδο και την ποιότητα των διαδικασιών, μέχρι και την τελική έγκριση των προϊόντων.  Όλοι η γκάμα της PORTALP συμμορφώνεται με τα EC πρότυπα και τις Ευρωπαϊκές Οδηγίες, όπως αυτές της ασφαλείας ή με ειδικά πρότυπα ορισμένων χωρών (TUV έγκριση).


Νοσοκομείο ΚΑΤ

Νοσοκομείο ΚΑΤ 2

Ειδικό έργο γραφείων στη Φιλοθέη